Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

European Baby School

( 12 Votes )
Αγαπημένοι μας γονείς και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο European Baby School λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2013 και τμήμα νηπιαγωγείου! Το European Baby School είναι ένα σχολείο που κρατάει τις υποσχέσεις του. Είναι ένα σχολείο που ακούει με προσοχή τις προτάσεις των γονέων και αμέσως κινητοποιείται για την πραγματοποίησή τους, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Μετά από επιθυμία λοιπόν των περισσότερων γονέων για δημιουργία τμήματος νηπιαγωγείου, το European Baby School έρχεται να κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά και ανάμεσα στα νηπιαγωγεία της Θεσσαλονίκης.

Οι έμπειρες και άψογα καταρτισμένες νηπιαγωγοί μας είναι έτοιμες να αγκαλιάσουν με τη γνωστή τους αγάπη και φροντίδα τα μικρά σας νήπια και να ξεκινήσουν μαζί τους ένα σχολικό ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες, γνώσεις, γέλιο, χαρά και παιχνίδι! Το European Baby School δεν θα είναι ένα από τα συνηθισμένα νηπιαγωγεία της Θεσσαλονίκης.

Στο νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης European Baby School πρωταρχικός μας στόχος παραμένει να έρχονται και να φεύγουν τα παιδιά μας χαρούμενα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από χαμογελαστές παιδικές φατσούλες! Δεν ξεχνάμε ποτέ την τρυφερή ηλικία που βρίσκονται τα παιδιά μας και φροντίζουμε με μεγάλη προσοχή για την σωματική και συναισθηματική τους ακεραιότητα. Οι νηπιαγωγοί μας έχουν μάθει να ασχολούνται με το κάθε παιδί ξεχωριστά και να σέβονται την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Θέλουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν την μάθηση και να αποκτήσουν θετική στάση για το σχολείο και τη γνώση γενικότερα. Θεωρούμε πως το νηπιαγωγείο αποτελεί τη βάση για την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας και ταυτόχρονα ενός ευσυνείδητου μαθητή. Τα παιδιά μας, μέσα από τις δραστηριότητες που γίνονται εντός και εκτός σχολείου, μαθαίνουν να αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους, την ανεξαρτησία τους, την κοινωνικότητά τους και να αποκτούν τον έλεγχο της δικής τους συμπεριφοράς.

Στο νηπιαγωγείο του European Baby School στοχεύουμε στο να αποκτήσουν τα παιδιά μας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που θα τα βοηθήσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τους, δηλαδή στο δημοτικό. Θέλουμε τα παιδιά μας να μη συναντήσουν καμία δυσκολία στην πρώτη δημοτικού και να υιοθετήσουν τη διαδικασία της μάθησης ως κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ με πίεση ή με το ζόρι, κάτι που αποτελεί μία από τις βασικότερες αρχές μας. Η μετάδοση γνώσεων θα γίνεται μέσα από τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί το καλύτερο μέσο μάθησης γι’αυτή την ηλικία. Θα ασχολούμαστε με δραστηριότητες που έχουν νόημα για τα παιδιά και θα τα κάνουν να αισθάνονται χαρούμενα και άνετα μέσα στο σχολικό περιβάλλον.

Το καθημερινό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου του European Baby School θα στηρίζεται στο αναλυτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείου που ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και θα προσαρμόζεται πάντοτε στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των νηπίων μας. Οι νηπιαγωγοί μας, κατά τον σχεδιασμό του προγράμματος, μελετούν προσεκτικά το θέμα που πρόκειται να ασχοληθούν και το προσαρμόζουν πάντα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιδιών της τάξης τους. Οι γονείς μας θα ενημερώνονται πάντοτε γραπτώς για το πρόγραμμα που πρόκειται να ακολουθήσει το παιδί τους, αλλά και για την τελική έκβαση του προγράμματος μετά την ολοκλήρωσή του, ώστε να γνωρίζουν την πρόοδο του παιδιού τους, τα ενδιαφέροντα του και τα ταλέντα του. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο European Baby School θα λειτουργεί για όλα τα παιδιά του σχολείου τμήμα αγγλικών, μουσικής και φυσικής αγωγής χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες που θα μπαίνει σε κάθε τμήμα ειδική μουσικοπαιδαγωγός, καθηγήτρια αγγλικών και γυμναστής οι οποίοι θα πραγματοποιούν με τα παιδιά δραστηριότητες προσαρμοσμένες στην κάθε ηλικία. Στον αύλειο χώρο του σχολείου θα προστεθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για το μάθημα της φυσικής αγωγής. Οι δικές σας προτάσεις γίνονται για ακόμα μια φορά πράξη.

Το European Baby School σας ευχαριστεί για την αγάπη και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται να σας βγάλει απόλυτα ικανοποιημένους και από το τμήμα του νηπιαγωγείου. Το European Baby School φιλοδοξεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στα νηπιαγωγεία της Θεσσαλονίκης γιατί είναι ένα σχολείο που κάνει πραγματική δουλειά με αγάπη και σεβασμό για το κάθε παιδί… για το δικό σας παιδί.

Οι εγγραφές για το τμήμα του νηπιαγωγείου έχουν ήδη ξεκινήσει και καθώς ο αριθμός των νηπίων μας θα είναι περιορισμένος, σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή του παιδιού σας μέχρι τις 15 Ιουλίου ώστε να εξασφαλίσετε την θέση σας στη οικογένεια του European Baby School!