Υπηρεσίες παιδικού σταθμού

( 4 Votes )

Φύλαξη παιδιών

Aπό τις 15:30 έως τις 19:00 για όσους γονείς το επιθυμούν, υπηρεσία  φύλαξη. Η υπηρεσία ισχυει και για παιδιά από άλλους σταθμούς και σχολεία.

Συνεργάτες για φύλαξη στο σπίτι

Ο παιδικός σταθμός μας αναλαμβάνει μέσα από μία βάση συνεργατών από έμπειρες babysitters, βρεφονηπιοκόμους, παιδαγωγούς και όχι μόνο να σας προτείνει τον κατάλληλο συνεργάτη που θα εξυπηρετήσει την οικογένεια. Επιλέγουμε τον συνεργάτη μας που θα σας εξυπηρετήσει μέσω της διαδικασίας <<έρευνα - συνέντευξη - τελική επιλογή>> ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο παιδί σας και τις ιδιαιτερότητές του.

Παιδικά Πάρτυ

Η ονομαστική εορτή ή τα γενέθλια κάθε παιδιού στο EUROPEAN BABY SCHOOL γιορτάζονται με ξεχωριστό τρόπο. Όλα τα παιδιά, ακόμη και τα παιδιά από άλλους παιδικούς σταθμούς, μπορούν να χαρούν με τους συμμαθητές τους αυτήν την τόσο σημαντική γι αυτά ημέρα στον χώρο μας.

Γιορτές & Εκδηλώσεις

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οργανώνουμε μεγάλες γιορτές. (Χριστούγεννα, κοπή βασιλόπιτας, αποκριάτικο πάρτι, Πάσχα, Εθνικές επετείους, κλπ), στις οποίες τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά και μεσα απο το παιχνίδι μαθαίνουν τη σημασία τους.