Ασφάλεια Παιδιών

( 11 Votes )

asfaleia paidion

Στον παιδικό σταθμό υπάρχει υψηλότατος δείκτης ασφάλειας για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα:

1. Όλοι οι χώροι του σταθμού παρακολουθούνται και καταγράφονται με κάμερες όλο το 24ώρο. Δεν συμβαίνει τίποτα χωρίς να το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

2. Όλες οι πόρτες είναι ηλεκτρονικά ανοιγόμενες. Δεν εισέρχεται ΚΑΝΕΙΣ χωρίς να τον ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ.

3. Λειτουργεί σύστημα συναγερμού με υπέρυθρες δέσμες στον αύλιο χώρο. Ειδοποιούμαστε αμέσως εαν εισέλθει κάποιος απροειδοποίητα.

4. Οι πόρτες και η πύλη της περίφραξης του σταθμού περιμετρικά θα είναι κλειστές κατά την παραμονή των νηπίων στον σταθμό και οποιοσδήποτε επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο και πρέπει να επισκεφθεί τον σταθμό θα υποχρεούται να δηλώνει τα ακριβή στοιχεία του, τον λόγο που επισκέφθηκε τον σταθμό, και να υπογράφει στο βιβλίο επισκεπτών.

5. Ο σταθμός είναι ισόγειος χωρίς επικίνδυνα σκαλιά και ανισόπεδα εμπόδια που εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων για τα παιδιά.

6. Ο σταθμός είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, με αντιηλεκτροπληξιακή προστασία, άθραυστα κρύσταλλα στα επικίνδυνα σημεία, σύστημα πυρανίχνευσης καπνού, ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης, με ηχομόνωση από χώρο σε χώρο, τηρώντας τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Ποτέ δεν αφήνονται τα παιδιά μόνα χωρίς εποπτεία, εξασφαλίζοντας ότι τίποτα απρόβλεπτο δεν μπορεί να τους συμβεί, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ατυχήματος.