Μαθήματα Παιδικού Σταθμού

( 7 Votes )

Νέες ιδέες για την διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση και διασκέδαση του παιδιού σας. Αφυπνίζουμε την δημιουργικότητά τους και εξάπτουμε την φαντασία τους.

Προγραφή και προανάγνωση. Προμαθηματικές έννοιες.

Αγγλικά

Χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών & εξοικείωση με την σύγχρονη τεχνολογία.

Αθλητισμός & παιχνίδι.

Βιωματική Εκπαίδευση

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικές εκδρομές, επισκέψεις

Συμμετοχές σε εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις.

Χορός

Εικαστικές τέχνες. Ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ.

Θεατρικό παιχνίδι.

Μουσική προπαιδεία.

paidikos stathmos

Στο EUROPEAN BABY SCOOL μέσα απο ένα σύγχρονο σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής, με οδηγό τον γνωστό μαέστρο, δισκογραφικό παραγωγό και ενορχηστρωτή Νίκο Νικολαϊδη, η μουσική προπαιδεία αποκτά νέο ενδιαφέρoν. Ξεφεύγοντας από τα πλαίσια ενός παραδοσιακού μαθήματος, δίνοντας την μοναδική δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν και να αισθανθούν την πραγματική μαγεία της μουσικής. Στόχος μας είναι όχι μόνο να τα διδάξουμε αλλά να ανακαλύψουμε και να αφυπνίσουμε το ταλέντο του κάθε παιδιού

Στον παιδικό σταθμό μας θα μπουν οι καλύτερες βάσεις για το μέλλον τους.

Θα φροντίσουμε να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι - στυλοβάτες στην κοινωνία μας, θα διαπαιδαγωγηθούν με ηθικές αρχές μαθαίνοντας τον σεβασμό, την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη, την τιμιότητα, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο το περιβάλλον και τα ζώα, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη, την ισοτιμία, την αξία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και εν γένει όλα εκείνα τα σπουδαία και ουσιαστικά που σήμερα τείνουν να ξεχαστούν και να εκλείψουν από την κοινωνία μας.